Зареждане

От щаба на Чимаев го оправдават за крипто измамата

От щаба на Чимаев го оправдават за крипто измамата
Публикувано на: Юли 8, 2024 в 12:00 ч
Миналата седмица Хамзат Чимаев влезе в социалните мрежи, за да популяризира SMASH, тематична мемори монета.

"Borz" призова своите фенове да инвестират в неговата монета, което те сляпо решиха да направят. За съжаление, за всички, които действително са закупили дигиталната монета, SMASH бързо се срина до нула. Според GeckoTerminal валутата се е понижила с 96% в рамките на 24 часа след съобщението на Чимаев да "разбием" на SMASH. 

Предлагайки известна представа за ситуацията, мениджърът на Чимаев, Мажди Шамас, твърди, че „Borz“ не е бил пряко замесен в крипто схемата.

„Искам да коментирам скорошните доклади за монетата SMASH. Към мен се обърна група от хора, която твърдеше, че са фенове на моя клиент Хамзат Чимаев. Те искаха да запишат кратко видео, което да рекламира старта им. Така че се съгласих с това, нищо повече, нито по-малко. 

Може би съм бил подведен. Хамзат не беше замесен и знае толкова малко, колкото и вие. Така че новината наистина е неприятна и търся обяснение от виновните. Моите извинения на Хамзат и всички останали. Благодаря ви за разбирането, ще ви държа в течение.“, написа Шамас в X.

Говорейки с Frontkick Online, Шамас хвърли част от вината върху себе си и отново повтори, че Чимаев по никакъв начин не е замесен в измамата, която е измамила ранните инвеститори с над 1 милион долара. Чимаев все още не е коментирал ситуацията, но всички рекламни материали, свързани със SMASH, са изтрити от неговите акаунти в социалните медии.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес