Зареждане

Джошуа: Винаги съм казвал, че Фюри и Уайлдър са надценени боксьори

Джошуа: Винаги съм казвал, че Фюри и Уайлдър са надценени боксьори
Публикувано на: Юли 7, 2024 в 02:00 ч
Антъни Джошуа посвети цяло интервю на Тайсън Фюри, който от години го обижда и му се заканва.

Въпреки че Фюри и Джошуа представляват едно и също знаме в бокса, те биха предпочели да се разкъсат един друг на ринга. Вярно е, че Джошуа винаги е бил по-скромният човек, но винаги, когато слуша глупавите приказки, подигравки и анализи на Фюри за това как опонентите му са го победили, той започва да се защитава.

И най-ефективните вербални контраатаки на Джошуа започнаха в момента, в който Фюри също започна да губи аурата си. Това се случи след миналогодишната битка с Франсис Нгану и последвалото поражение от Александър Усик. В известен смисъл все още е вярно, че двубоят между Джошуа и Фюри би бил най-големият в историята на британския бокс.

Ако обаче Усик спечели реванша срещу Фюри, то вече няма да има такъв заряд, защото украинският шампион ще затвърди позицията си на световен номер едно и няма да позволи на никой друг да я вземе. Антъни твърди, че Фюри и Дионтей Уайлдър винаги са били надценени. Той вярва, че се е бил с много по-добри бойци от Фюри и Уайлдър.

„Тайсън говореше много, но когато дойде време да се покаже, той се провали ужасно. Фюри доказа това, което аз казвах през цялото време. Доказа, че той и Уайлдър са надценени боксьори. Те започнаха някаква приказка за това, че и двамата са най-добрите. Аз се срещнах с три пъти по-добри бойци, отколкото двамата взети заедно. Радвам се, че Фюри не е безспорният шампион в тежка категория.

Винаги съм казвал, че е идиот. Той е много неуважителен. Тайсън трябва да настъпва хората и да ги унижава, за да се чувства добре. Начинът, по който тормозеше Усик и го наричаше заек, аматьор, малка средна категория и други неща, той заслужаваше да си го получи. И много се радвам за това, защото това е справедливост. Такова поведение не е за спорта.

Ако ти ме уважаваш, и аз ще те уважавам и заедно ще издигнем този спорт. Но Тайсън само го принизяваше през цялото време. Така че отново се радвам, че си го получи. Фюри се оплаква, но той си го заслужи.", каза Джошуа.

Прав ли е Джошуа за Фюри и Уайлдър ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес