Зареждане

Епично! Стоян Копривленски победи Буакау Банчамек

Епично! Стоян Копривленски победи Буакау Банчамек
Публикувано на: Юли 7, 2024 в 09:28 ч
Стоян Копривленски и Буакау Банчамек се изправиха в тежък двубой в К-1 в Токио, Япония.

В първия рунд двамата започнаха с високо темпо, разменяйки разнообразни удари. Буакау взе лек превес в този рунд, но Стоян показа, че тепърва ще създава пробеми на тайландеца, след като посрещна атаките му.

Във втория рунд Стоян Копривленски почна добре, като вкара много бързи и точни удари в главата на Буакау, а малко след това го прати и на земята.

Запис от излъчване от срещата във Facebook може да видите на този линк.


В третия рунд Буакау започна да се цели повече в тялото на българския кикбоксьор, който пък от своя страна използваше доста дясната си ръка и лоукикове.

 
Буакау показа чудовищна издръжливост и може би започна именно благодарения на нея да се налага леко над Копривленски. Бургазлията обаче не спря да работи с ръце, макар че ударите не успяваха да попаднат в целта си.

Буакау получи забележка за нанасяне на непозволен удар, но се развихри в последните секунди на битката. Копривленски обаче остана непоклатим и намираше отговор на всяка атака на тайландската легенда.

След три изключително здрави и оспорвани рунда съдийското решение отиде в полза на Стоян Копривленски без капка съмнение - и тримата съдии дадоха своя глас за българина.

С тази победа българският боец продължава към полуфинала на турнира на К-1. За да спечели турнира той трябва да победи в общо 3 битки в един ден.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес