Зареждане

Джейк Пол планира над 2 милиона зрители при битка с Алекс Перейра

Джейк Пол планира над 2 милиона зрители при битка с Алекс Перейра
Публикувано на: Август 7, 2024 в 16:00 ч
Джейк Пол вярва, че евентуален двубой срещу Алекс Перейра ще бъде една от най-големите битки в историята.

След като Пол постигна победа над Майк Пери, той предизвика Алекс Перейра, което би било огромна битка. Въпреки това изглежда малко вероятно това да се случи, тъй като Перейра има договор с UFC. Но Пол казва, че ако битката се състои, според него ще се продадат над два милиона платени гледания.


"Приятел си с Дана Уайт, кажи на Дана, брато... Ако ще продаваме два милиона pay-per-view, това е бизнес в края на краищата... Броят на pay-per-view в тази индустрия върви надолу...Ако Алекс Перейра продава по 500 хил. pay-per-view, а след това има шанс да направи 2-3 млн. pay-per-view, това на практика са шест двубоя", заяви Пол.

Няма съмнение, че двубой между Джейк Пол и Алекс Перейра би бил мащабна битка, но засега изглежда малко вероятно да се случи.


Дана Уайт казва, че е спрял да обръща внимание на Джейк Пол

Главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт е имал съперничество с Джейк Пол, но казва, че това вече не е така. Вместо това той казва, че е спрял да се интересува от Пол, след като той загуби от Томи Фюри.

"Нека ви кажа нещо за Джейк Пол, медиите просто прилапват всичките му глупости и всъщност ги отпечатват", каза Уайт. "Това е най-странното нещо в историята. Не само че не съм казал на Пери, че ако спечели, ще попадне в UFC, но дори не съм разговарял с Пери от много време. Дори не знаех, че Джейк Пол се бие. Бях на почивка в Италия, нямах представа. Има какви ли не истории, които бяха написани, това е нелепо.

"Престанах да обръщам внимание на Джейк Пол, когато той загуби от Томи Фюри. Когато се биеше с някой, който беше на неговата възраст и действително се боксираше, той губеше."


В момента Джейк Пол е 10-1 като професионалист и идав след победа с ТКО над Майк Пери.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес