Зареждане

Алекс Перейра в спаринг само няколко часа след победата в UFC 303

Алекс Перейра в спаринг само няколко часа след победата в UFC 303
Публикувано на: Юли 2, 2024 в 08:09 ч
Звездата на UFC Алекс Перейра не си взима почивка след зрелищната си победа с нокаут на UFC 303 миналия уикенд.

Перейра направи поредното си спиращо дъха представяне в октагона, като нокаутира Иржи Прохазка на UFC 303 в събота. След като прие двубоя с предизвестие от няколко седмици, Перейра изобщо не изглеждаше уморен, докато постигаше една от най-големите победи в кариерата си в UFC.

Възходът на Перейра до превръщането му в една от най-големите звезди на UFC е безпрецедентен. Само за няколко двубоя в професионалната си кариера в ММА той е завоювал две титли на UFC и редица запомнящи се моменти.

Въпреки че отново се завърна в графата с победите, Перейра не е самодоволен, тъй като гледа напред към това, което предстои. В понеделник Перейра се върна в залата за почти пълна тренировка със съотборниците си.

 
 
 

Алекс Перейра в усилени тренировки малко след нокаута на UFC 303



Преходът на Перейра към ММА е предшестван от две световни титли като състезател на Glory Kickboxing. Той победи Израел Адесаня два пъти в Glory, преди да го победи за титлата на UFC в средна категория на UFC 281.

Перейра вероятно ще се изправи срещу изгряващия претендент в полутежка категория Магомед Анкалаев за следващата си защита на титлата. Потенциално той би могъл да се завърне до края на годината, в зависимост от плановете на мачмейкърите на UFC.

Перейра тренира под ръководството на бившия шампион на UFC в полутежка категория Гловър Тешейра в Кънектикът. Той също така е намеквал за евентуално бъдещо преминаване в тежка категория след още една успешна защита на титлата.

На фона на възхода си към славата работната етика на Перейра е безупречна. Подготовката за поредното тежко изпитание в полутежка категория, този път срещу Анкалаев, е нещо, което го дърпа обратно в залата.

Повреме на кариерата си в UFC Перейра е победил някои от най-големите имена в историята на полутежка и средна категория. Въпреки това той не е доволен и ще се стреми да продължи да се развива и да надгражда успехите си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес