Зареждане

Алекс Перейра тренира с млади фенове

Алекс Перейра тренира с млади фенове
Публикувано на: Август 8, 2024 в 08:00 ч
Алекс Перейра участва в благотворително събитие по време на почивката между битките в октагона. По време на него той имаше възможност да прави спаринг с млади фенове.

"Poatan" е настоящият шампион на UFC в полутежка категория, който спечели срещу Иржи Прохазка за втори път в последната си битка. Реваншът им се проведе на UFC 303 в края на юни тази година в Лас Вегас. Сега бразилецът няма планирана следваща битка и се възползва от почивката си между тренировъчните лагери.

В социалните мрежи се появи видео от спаринга на Алекс Перейра с млади фенове по време на благотворителното събитие. Децата искрено се радват на тренировката с бразилската звезда. 37-годишният Перейра има 40 битки на кикбокс ринга. Изключително техничният бразилец прехвърли опита си в бойните спортове в клетката на ММА през 2015 гoдина.

Алекс се присъедини към UFC през ноември 2021 година. Оттогава той е загубил само веднъж, когато беше нокаутиран от Израел Адесаня през април 2023 година. Към днешна дата Перейра е с рекорд 11-2 в ММА и е в серия от 4 поредни победи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес