Зареждане

Шампион по бокс се застъпи за пребит младеж! Направиха го инвалид

Шампион по бокс се застъпи за пребит младеж! Направиха го инвалид
Публикувано на: Август 6, 2024 в 08:00 ч
Руският шампион по бокс Дмитрий Двали изпадна в ужасна ситуация, поради което кариерата му е почти приключила. Европейският и руски шампион по бокс отива във Феодосия, където трябваше да проведе майсторски клас за млади боксьори.

Дмитрий отива да тича с брат си, а на връщане към хотела виждат тълпа мъже, която напада момче. Според телеграм канала ШОТ, позовавайки се на думите на очевидци, там е имало около 15 души. Двали решил да се застъпи за момчето, но тълпата се нахвърлила срещу него и го пребили.

В резултат на това 24-годишният Двали е със счупен нос, орбитална кост, както и сериозно повредено око. Според SHOT Дмитрий е обявил, че вече няма да може да вижда с увреденото си око и съответно няма да гради кариера в бокса.

Освен това в бъдеще Двали може да започне да има проблеми със здравото си око, тъй като цялото натоварване ще бъде върху него. Според боксьора има малка надежда окото да бъде спасено и с него да вижда пролуки и силуети. Ако лекарите не могат да спасят органа, ще трябва да сложат протеза.

Властите успяха да издирят и арестуват 9-ма мъже след побоя. Двама от деветимата задържани са пуснати под домашен арест, останалите са в полицейското управление. Ето имената на тези, които пребиват Двали:

1. Даниял Аблаев, 22 г., осъждан за грабеж, безработен.
2. Мемет Акъзов, 23 г., безработен
3. Едем Бабиченко, 21 години, безработен
4. Артем Маркосян, 25 години, предприемач.
5. Владислав Мартиненко, 25 г., безработен
6. Назим Махмудов, 31 години, безработен
7. Александър Волков, 23 г., безработен
8. Владислав Хохлов, 27 г., безработен.
9. Владимир Вертий, 24 г., безработен







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес