Зареждане

Официално: Нгану срещу Ферейра на 19-ти октомври

Официално: Нгану срещу Ферейра на 19-ти октомври
Публикувано на: Август 7, 2024 в 18:27 ч
Франсис Нгану се завръща в ММА.

Камерунската звезда ще направи своя дългоочакван дебют за PFL. "The Predator" ще оглави галавечер на PFL, която е планирана за 19-ти октомври. Негов съперник ще бъде бразилеца Ренан Ферейра. Все още не е обявена локацията за галавечерта, но има голяма вероятност да бъде в Рияд, Саудитска Арабия. Двамата ще спорят за титлата в тежка категория на лигата.

Нгану е с рекорд 17-3 в ММА и е в серия от 6 поредни победи. За последно той се би в ММА през януари 2022 година и победи Сирил Ган с решение. След тази битка Франсис напусна UFC и направи 2 битки в бокса. Той загуби от Тайсън Фюри, а през март тази година загуби и от Антъни Джошуа. Франсис е бивш шампион на UFC в тежка категория и печели 16 от срещите си с приключване.

Ферейра от своя страна е с рекорд 13-3 (3) в ММА и е в серия от 4 поредни победи. В своята последна битка той победи Райън Бейдър през февруари тази година. Ренан спечели турнира на PFL в тежка категория през 2023 година. Той печели 12 от срещите си с приключване и 2 пъти пада с приключване.

В подглавната битка Крис Сайборг ще се бие с Лариса Пачеко. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес