Зареждане

Един дъмбел, две силни ръце

Един дъмбел, две силни ръце
Публикувано на: Май 11, 2013 в 10:52 ч
Снимка: wikimedia.org
На пук на логиката, сте се съгласили да прекарате с приятелката си дълъг уикенд заедно. Само вие, тя и... никаква зала в радиус от 40 километра. Освен това сте и без кола. Та ето, стоите си и усещате как мускулите и умът ви копнеят за една бърза тренировка. Какво да правите?

Но момент, какво е това? Възможно ли е? Да! Край камината, в къщата където се намирате, виждате стар познат, събиращ паяжини. Въпреки, че е малко ръждясал, не може да го сбъркате - дъмбел. Бързо го взимате и започвате да търсите неговия брат. След няколко минути ровене в тъмното, разбирате че дъмбелът е само един. Възможно ли е да направите добра тренировка с един сравнително лек дъмбел? Внезапно се сещате, че сте чели тази статия (този сценарий се развива в бъдещето) и осъзнавате, че може да си направите добра тренировка за по-силни ръце за кратко време, като така не лишавате и приятелката си от внимание.
 

Тренировка за ръце с един дъмбел

 
Това е голям цикъл, който се прави три пъти. Започнете със слабата си ръка, а след това го прехвърлете в другата ръка, след това веднага го хванете с другата за да започнете следващото упражнение. Не спирайте, докато не сте направили три цикъла с повторения както следва - 10 за първата серия, 8 за втората и 6 за третата.

А ето и упражненията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес