Зареждане

Шампионът на UFC Алекс Перейра е обвинен в сексуално посегателство

Шампионът на UFC Алекс Перейра е обвинен в сексуално посегателство
Публикувано на: Август 7, 2024 в 07:05 ч
Шампионът на UFC в лека тежка категория Алекс Перейра е обвинен в сексуално посегателство.

През последните няколко години Алекс Перейра се утвърди като една от най-големите звезди в смесените бойни изкуства. Той направи това, като спечели шампионски титли в две теглови категории в UFC, наред с изключителните си постижения в кикбокса.

Наред с реалните си бойни способности обаче, изглежда, е очаровал феновете по целия свят чрез уникалната си личност. Освен това тя със сигурност помага, когато си готов да спасиш голяма карта - което той успешно направи два пъти тази година.

Сега обаче Алекс Перейра е изправен пред невероятно сериозни обвинения от жена, известна като Мередит Браун. Потребителката на TikTok използва както тази платформа, така и Reddit, за да публикува изявления, в които обвинява Перейра в изнасилване в хотел по време на бойната седмица на UFC 302.


Изявление срещу Алекс Перейра

"Отне ми известно време, за да намеря смелост да изляза и да кажа това, но толкова много се боря с психическото си здраве и тези дни едва ставам от леглото", публикува Браун. "Това ме изяжда жива, държа го в себе си и не говоря за него, защото се страхувам, но се надявам, че това ще ми помогне да се излекувам и да не се чувствам толкова сама. Знам, че някои хора няма да ми повярват и ще си помислят, че "преследвам популярност" и други подобни неща, но аз просто искам да се чувствам отново нормално и се надявам, че може би това, че намерих смелост да разкажа историята си, е първата стъпка в тази посока...

"Ако някоя друга жена някога е преживяла това, много съжалявам, не сте сами и се надявам, че това ще ви помогне да намерите отново гласа си."

Към момента на писане на този текст няма официален отговор от звездата на UFC или от екипа на Алекс Перейра.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес