Зареждане

Хенри Сехудо: Тони Фъргюсън, обичаме те, но моля те, окачи ръкавиците!

Хенри Сехудо: Тони Фъргюсън, обичаме те, но моля те, окачи ръкавиците!
Публикувано на: Август 8, 2024 в 01:00 ч
Тони “El Cucuy” Фъргюсън най-накрая уж взе решението, което всеки заклет фен на MMA е чакал. Пенсионирането е единственото разумно решение за падението на Тони, което доведе до осем поредни поражения в UFC. Фъргюсън е първият и вероятно ще бъде единственият боец в историята на UFC, който е допускал такава серия от загуби. 

За съжаление в последната му битка не се случи чудото, което неговите фенове очакваха. Тони не беше достатъчно добър за Майкъл Киеса и издържа по-малко от четири минути в клетката на турнира в Абу Даби. Киеса го удуши в първия рунд, след което Даниел Кормие взе интервю от Фъргюсън и заговори за неговото оттегляне от ММА.

Първоначално Тони сподели, че ще се оттегли, но въпреки това остави само едната си ръкавица в клетката. Той го направи, защото щял да бъде в готовност за нова битка, ако го потърсят. Няколко часа по-късно Фъргюсън застана пред медиите и сподели, че няма да се пенсионира, защото тепърва щял да се подобрява.

Тоталната доминация, която Тони показа между 2013 и 2019 г., ще се помни с голямо възхищение. Но сега той вече е на 40 години и едва ли ще стане по-добър. Хенри Седухо, бивш двоен шампион на UFC, призова Тони да спре да се самозалъгва и да спре със спорта.

„Тони Фъргюсън, обичаме те, но моля те, окачи ръкавиците!“, каза Сехудо към Фъргюсън.

Вие как мислите ? Време ли е Тони да спре ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес