Зареждане

Конър Макгрегър се нахвърли срещу Доналд Тръмп: Отвратително

Конър Макгрегър се нахвърли срещу Доналд Тръмп: Отвратително
Публикувано на: Август 7, 2024 в 00:00 ч
Бившият шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър се нахвърли върху бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, след като запаленият фен на смесените бойни изкуства разкри, че съперникът на дъблинчанина и бивш безспорен шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов е любимият му боец.

Макгрегър, бивш безспорен шампион в лека и в категория перо на UFC, е извън битките през последните три години, като за последно счупи лявата си пищяла и фибула при загубата от Дъстин Поарие в първия рунд.

Планиран да се завърне към състезание на UFC 303 по време на Международната бойна седмица през юни, Макгрегър разкри, че е счупил пръст на същото стъпало като предишната си травма, което го изключи от мача в полусредна категория срещу ветерана Майкъл Чандлър.

Конър Макгрегър се нахвърли върху Доналд Тръмп в тирада от публикации

Очакваше се Конър да се завърне през декември в мач срещу гореспоменатия Чандлър на последната pay-per-view карта на промоцията за годината, Макгрегър остана в шок, след като споменатият по-рано Тръмп похвали Нурмагомедов като любимия му боец на всички времена.

"Решение, което прекратява кампанията", написа Конър Макгрегър в официалния си профил в X. "Миризлива дебела планинска маймуна от невръстните планини на Дагестан е любимият ви боец от UFC (АМЕРИКАНСКАТА КОМПАНИЯ)? Уау. Отвратително. Всъщност бях сбъркал. Няколкостотин милиона струва той. Не е мулти милиарда. Бих си помислил, че тук манталитетът е САМО САЩ и това, което лично аз бих искал да видя от моя президент."


"Да избереш пенсиониран невръстен боец от Дагестан, Русия, който има само 3 основни събития е изумително", продължи Конър Макгрегър. "Над всички американски бойци, които са го подкрепили. Това е шокиращо решение. Това няма да остане незабелязано от другите. Тази президентска надпревара в момента е много напрегната. Още повече сега."

"Любимият боец на Тръмп", написа Конър Макгрегър. "Ето го в малка вана с неговите невръстни приятелчета в Дагестан. Можете ли да го забележите? Къде е Хабиб? Намерете Хабиб."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес