Зареждане

Доналд Тръмп: Хабиб Нурмагомедов е любимият ми ММА боец

Доналд Тръмп: Хабиб Нурмагомедов е любимият ми ММА боец
Публикувано на: Август 6, 2024 в 02:00 ч
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп призна, че Хабиб Нурмагомедов е любимият му боец.

В момента Тръмп е в предизборна кампания и се надява да спечели изборите през ноември. Той ще се изправи срещу Камала Харис, която замени оттеглилия се Джо Байдън. Тръмп е доста активен в медиите и говори по всякакви теми.

Наскоро Доналд поговори с инфлуенсъра Адин Рос, който му зададе въпрос за ММА. Тръмп каза, че Хабиб му е любимият боец и си припомни срещата им на галавечерта на UFC в началото на юни. Тогава Хабиб го помоли да спре войната в Газа.

Тръмп явно се направи на приятно разсеян и каза, че Хабиб искал от него да спре войната в Украйна. Ето какво каза Доналд пред Рос:

"Мисля, че любимият ми боец е Хабиб Нурмагомедов. Той записа 29 победи и нямаше загуба. Мисля, че като цяло няма загубен рунд в кариерата си. Мисля, че е страхотен. Спря да се бие, след като почина баща му. Срещнахме се на събитие на UFC. Тогава той ми каза, че аз мога да спра войната между Русия и Украйна. 

Той знае, че умират много хора от двете страни. Хвърлят бомби и унищожават градове. Хабиб е невероятен. Ние не си говорихме за ММА битки, а за други битки, които са много по-лоши. Той беше много притеснен за тази война и каза, че аз мога да я спра. Аз наистина мога да я спра. 

Това ще бъде първото нещо, което ще направя, след като стана президент. Ще събера Зеленски и Путин, за да сключат сделка, защото това е лудост.", каза Тръмп.

Това интервю няма да се хареса на Колби Ковингтън, който вярва, че той е любимец на Тръмп.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес