Зареждане

Кормие: Джон Джоунс бяга от Аспинал, защото знае, че Том е най-добрият

Кормие: Джон Джоунс бяга от Аспинал, защото знае, че Том е най-добрият
Публикувано на: Август 8, 2024 в 01:00 ч
Даниел Кормие не вярва, че Джон Джоунс не се страхува от никого.

"Bones" e жива легенда в спорта и вярва, че няма боец, който да го победи. През март 2023 година Джон дебютира в тежка категория и прегази Сирил Ган, за да спечели титлата. Той избра да се бие със Стипе Миочич в първата защита на титлата си. Това трябваше да се случи в края на 2023 година, но контузия извади Джоунс от играта.

Дейна Уайт реши да създаде временна титла, която Том Аспинал спечели след нокаут над Сергей Павлович. Оттогава Том не спира да предизвиква Джоунс, който е категоричен, че иска Миочич. В края на миналия месец Том защити временната си титла, след като нокаутира Къртис Блейдс за 60 секунди.

Аспинал пак заговори за битката с Джоунс, но той мълчи и чака Стипе. Дейна Уайт потвърди, че Джон ще се бие с Миочич, а Аспинал ще бъде резерва. Кормие е впечатлен от Аспинал и го обяви за най-добрият при тежките. Ето какво каза Даниел по адрес на британеца и Джоунс, който е върл враг на "DC":

"Джон Джоунс е невероятно умен боец, но не съм сигурен, че някога е стоял в клетката с някой, който може да се сравнява с неговия интелект и да бъде толкова сложен като него. Според мен Том Аспинал е първият човек, постигнал това, и той е натурален боец в тежка категория. Това му дава безспорно предимство пред Джоунс. Мисля, и го казвам съвсем откровено. 

Том Аспинал е най-добрият в тежка категория в света. Разбира се, не отписвам Джон, защото самият аз съм бил в тази клетка с него и знам колко умен и опитен боец е той. Но в същото време знам, че ако някой има шанс да го победи, това е Том. И мисля, че Джон също знае това, защото го избягва.", каза Кормие.

Страхува ли се Джоунс от Аспинал ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес