Зареждане

CM Punk поздрави Белал Мохамед: Харесва ми да виждам как трудът се отплаща

CM Punk поздрави Белал Мохамед: Харесва ми да виждам как трудът се отплаща
Публикувано на: Август 7, 2024 в 20:00 ч
CM Punk изпитва само уважение към Белал Мохамед.

Punk, с истинско име Фил Брукс, знае колко трудно е да се състезаваш в UFC. Пънк скандално се опита да премине от ринга в октагона през 2016 г. и след това отново през 2018 г. След като загуби двубоите си, "най-добрият в света" се завърна в света на кеча, първо с All Elite Wrestling, преди да подпише отново с WWE.

24 часа след като се състезаваше на WWE Summerslam в Кливланд, Пънк започна участието си в понеделник вечер RAW с поздрав към Мохамед, което беше малко повече от седмица след доминиращата му победа над Леон Едуардс, за да спечели титлата на UFC в полусредна категория .
 
  

"Искам само да отделя една наистина кратка минута, за да поздравя, да дам няколко комплимента на моя добър приятел, на моя съотборник, на моя брат Белал Мохамед", каза Пънк на ринга. "Той спечели титлата на UFC в полусредна категория. Беше натоварена седмица, не съм забравил. Поздравления. Обичам да виждам как се случват добри неща на добри хора. Харесва ми да гледам как упоритата работа се отплаща".

 
Мохамед отговори на Пънк в социалните мрежи, като написа: "Обичам те, брат ми" и отбеляза суперзвездата на WWE. 

Появяват се двама потенциални претенденти за първата защита на Белал Мухамад

Мохамед все още не е организирал първата си защита на титлата, въпреки че "Remember the Name" наскоро предположи, че завръщането през ноември или декември е вероятно - стига носът му да се излекува правилно. 

В момента водещите кандидати за първи претендент на Мохамед са или бившият властелин на полусредна категория Камару Усман, или непобеденият Шавкат Рахмонов. След като не успя да се справи в двубоите срещу Едуардс, "Nigerian Nightmare" се оказа извън картината на титлата. 

С победата на Мохамед над Едуардс, Усман може би намери пътя обратно.

Въпреки това, Усман може би ще трябва да изчака реда си, тъй като 18-0 Рахмонов повече от заслужи възможността да се бори за короната. 

Срещу кого искате да се изправи Мохамед при първата си защита на титлата си? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес