Зареждане

Белал Мохамед: Децата на Палестина са истинските шампиони

Белал Мохамед: Децата на Палестина са истинските шампиони
Публикувано на: Август 8, 2024 в 12:00 ч
Белал Мохамед, шампионът на UFC в полусредна категория, изпрати стоплящо сърцето послание към децата на Палестина. Американецът с палестински корени бе коронясан за новия шампион в края на миналия месец в Манчестър, Англия. Белал доминира над Леон Едуардс и успя да го свали от трона след съдийско решение. 

Мохамед, който винаги е защитавал корените си, отпразнува победата си, като издигна палестинското знаме на арената. Постъпката му направи силно впечатление, особено в светлината на настоящата криза в района. В емоционално видео Мохамед предложи подкрепа и вдъхновение на децата на Палестина. 

Той изрази възхищението си от тяхната сила и упоритост пред трудните обстоятелства, в които живеят. Мохамед е пример за много хора, както в света на бойните изкуства, така и извън него.

„Моето послание към децата на Палестина е да продължат да се борят. Вие сте истинските бойци, вие сте истинските шампиони. Когато Ви гледам и виждам силата Ви, осъзнавам колко съм слаб. Вие сте по-силни от мен, Вие сте по-големи от мен, Вие сте великани. 

Вие променяте света и това е по-голямо от това, което правя аз. Продължавайте да го правите и продължавайте да се борите.“, каза Мохамед.

С победата и силното си послание Белал Мохамед направи незаличимо впечатление. Той показа, че спортът може да бъде мощен начин за вдъхновение и обединяване на хората.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес