Зареждане

Шон Стрикланд: Бездомниците са дрогирани зомбита

Шон Стрикланд: Бездомниците са дрогирани зомбита
Публикувано на: Август 8, 2024 в 10:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Шон Стрикланд се чуди защо хората проявяват състрадание към бездомните.

За всички нас е ясно, че Стрикланд изразява мнението си, независимо дали то е противоречиво или не. В последните си съмнителни коментари Стрикланд се чудеше защо хората проявяват състрадание към бездомните хора, тъй като той казва, че те са просто наркомани, които са го причинили сами.
 
Това мнение на Шон беше такова, с което не много фенове се съгласиха, но бившият шампион често прави коментари, с които хората не са съгласни. В момента Шон няма насрочена битка и чака шанс да се бие за титлата в средна категория. По-късно този месец Дрикус Дю Плесис ще се бие с Израел Адесаня в първа защита на титлата си.

Шон се надява, че UFC ще му дадат шанс за златото срещу победителя. В своята последна битка Стрикланд победи Пауло Коста в началото на юни тази година. Американският боец вярва, че тази победа е достатъчна, за да му заслужи шампионска битка. Ето какво написа Шон за бездомните:

„Просто не разбирам любовта и състраданието към бездомните хора. Тези хора са дрогирани зомбита. Те не опитват да се оправят, а са наркозомбита. Те носят наркотици и престъпност около децата ви. 

Има разлика между човек в приют, който търси работа, и човек, който се дрогира и обикаля в парка. Вероятно и аз щях да съм бездомник, ако не беше UFC. Aз съм спал в залата и в колата много пъти.", написа Стрикланд в социалните мрежи.

Прав ли е Шон ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес