Зареждане

Paulo Filho приключва с кариерата си в MMA

Paulo Filho приключва с кариерата си в MMA
Публикувано на: Октомври 21, 2011 в 14:00 ч

Вчера по-рано се разбра, че MMA боеца Paulo Filho е бил приет в болница заради пристрастяване към рохипнол. Малко след това Flho каза, че това не е вярно.

Е... поне частта с приемането в лечебно заведени.

"Ely" каза, че този който е пуснал тази информация в "луд човек и крадец". Освен това Filho заяви, че е приключил с MMA след ноември.

Точно така, той се оттегля от активния спорт. Последния му двубой ще е срещу Mamed Khalidov. И то при условие, че дори успее да се подготви за пътуването му до Полша.

paulo filho mma


"Много съм огорчен. Това казват хората и след това имат нужда от малко лично пространство за да си помислят за наркотиците и други неща. Моят най-голям проблем беше лекарството рохипнол. Имам дългове за плащане, хората ме съдят. Избирам да се оттегля... Може би ще се бия в Полша, защото вече имам подписан договор, но след това се пенсионирам. Не искам това повече. Имах хубави и ужасни моменти. Направих каквото можах, свърши се. Далеч съм от това, което исках да бъда, но съм доволен. Това е."

Преди време Filho беше смятан за един от най-добрите бойци в средната категория. Той има черен колан под Carlson Gracie и е бил шампион във WEC, но от дълго време се бори със своето пристрастяване, което повлиява и на спортните му постижения.

Filho е бил неколкократен CBJJ световен шампион и победител в квалификациите за ADCC в бразилия. Той има 10 победи с ключ в MMA кариерата си и дори е побеждавал с ключ настоящия претендент за титлата в UFC, Chael Sonnen през 2007-ма при защита на колана си в WEC.

Трудно е да се каже колко успехи можеше да натрупа, ако беше останал по-дълго в спорта, но е тъжно да го видим как се отказва заради изкуствена слабост, която разрушава MMA кариерата му.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес