Зареждане

Jose Aldo няма да се бие в UFC 133

Jose Aldo няма да се бие в UFC 133
Публикувано на: Май 24, 2011 в 11:17 ч

Jose Aldo заяви в своя Twitter профил, че медицинската забрана за състезаване, наложена му след UFC 129, ще му попречи да има достатъчно време да се подготви достатъчно добре за предстоящия си двубой при защита на титлата срещу Chad Mendes, който беше насрочен през август в UFC 133. Aldo вероятно ще се завърне обратно в действие през септември.

Преди това тръгна слух, че бразилецът е получил нова контузия, заради която няма да се бие срещу Mendes, но този слух беше опроверган почти веднага от самия него.

Aldo (19-1) защити титлата си в UFC за пръв път срещу Mark Hominick в UFC 129 през април, след като имаше осем поредни победи в WEC, а Mendes (10-0) спечели двубоя за титлата след като през февруари победи Michihiro Omigawa при дебюта си в осмоъгълника.

Състезанието UFC 133 ще включва двубой между претендентите за титлата в полу-тежката категория между Rashad Evans и Phil Davis, а програмата на UFC за есента включва UFC 135 на 24-ти септември в Денвър, UFC 136 на 8-ми октомври в Хюстън и UFC 137 на 15-ти октомври в Ливърпул, Англия.

jose aldo ufc mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес