Зареждане

Chris Leben отстранен за една година

Chris Leben отстранен за една година
Публикувано на: Ноември 29, 2011 в 09:04 ч


Chris Leben беше отстранен от UFC за една година след като от допинг теста след загубата му от Mark Munoz на 5-ти ноември в UFC 138 стана ясно, че е използвал непозволените болкоуспокояващи Oxycodone и Oxymorphone.

Leben вече е бил отстраняван за 9 месеца след като даде положителни резултати за употреба на стероиди след загубата си в UFC 89 от Michael Bisping през 2008-ма.

"Харесвам Chris и искам дасе оправи бързо, но заради тази негова постъпка, той ще бъде отстранен за 1 година," заяви президента на UFC Dana White. "Ако има нужда от професионална помощ, ние ще сме до него. Искам да го видим как успява не само в Октагона, но и в личния си живот."

"Искам да кажа, че напълно приемам отстраняването и се извинявам, че изложих UFC, приятелите и семейството ми, както и спорта," заяви Leben. "Понякога научавам, че аз сам съм си най-лошият враг. Няма как да успея в Октагона и в живота, ако продължавам така. Искам да направя някои големи промени през следващата година и ще се фокусирам върху живота и кариерата си. Отново се извинявам на всички UFC фенове, които ме подкрепяха още от дните ми в The Ultimate Fighter."

Всички останали 19 бойци от UFC 138 са преминали успешно допинг теста след UFC 138.

chris leben ufc mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес