Зареждане

Alistair Overeem: Ще разкъсам Brock Lesnar на парчета

Alistair Overeem: Ще разкъсам Brock Lesnar на парчета
Публикувано на: Ноември 26, 2011 в 14:01 ч

През своята спортна кариера, Alistair Overeem е побеждавал доста бойци. Той държеше три титли на веднъж в бойните спортове: в кикбокс веригата К-1, колана на Strikeforce и Dream. Но сега предстой най-трудния му битка - трябва да победи Brock Lesnar при своя дебют в UFC. Двамата ще се изправят на 30-ти декември в Лас Вегас, Невада. 

 
Вижте какво заяви "The Reem" в интервю за Yahoo Sport:
 
"Чувствам се като последния Мохикан. Всички добри бойци са събрани тук в Лас Вегас или тренират от време на време тук. Но при мен винаги се случва така: или съм първият или последния на лодката. В момента съм отдаден сто процента на тренировките и целта ми за следващата година е да стана шампион в тежка категория на UFC през 2012. Оставил съм всичко друго на заден план. Да спечеля титлата и да е задържа дълги години - това е моята цел в живота.".
 
Но за да стигне до двубой за титлата срещу шампиона Junior dos Santos първо трябва да победи Lesnar в края на годината. 
 
Ето как Overeem смята да постигне това:
 
"Не мога да си обясня психиката на този човек. Спечели колана на UFC в двубой срещу Randy Couture в своя четвърти ММА двубой. След това победи Frank Mir и Shane Carwin, и то по много впечатляващ начин. Трябва да се признае и безкрайния му боен дух: завръща се за втори път след много тежка операция и то срещу най-добрите бойци. Определено вярва в себе си. Да се изправи срещу мен след като е бил извън Октагона повече от година е наистина достойно за уважени. Но за негово разочарование ще претърпи нова загуба и този път чрез нокаут. Умее да сваля противника на земя и да го контролира там, но няма шанс срещу мен в стойка. Brock Lesnar ще бъде разкъсан на парчета в този двубой.".

brock lesnar alistair overeem mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес