Зареждане

Тайсън Фюри се закани на Олександър Усик: Идвам за сърцето му

Тайсън Фюри се закани на Олександър Усик: Идвам за сърцето му
Публикувано на: Май 18, 2024 в 07:33 ч
Тайсън Фюри иска не само титлата на Олександър Усик, но и сърцето му. 

В събота, 16 май, ще се състои един от най-очакваните сблъсъци в историята на бокса, когато действащият носител на титлата на WBC Тайсън Фюри ще се изправи срещу настоящия световен шампион на WBA (Super), IBF, WBO и IBO Александър Усик в двубой, който ще короняса новия обединен крал на тежката категория. 

Първоначално планиран за февруари, дългоочакваният сблъсък беше отложен, след като "Gypsy King" получи аркада по време на тренировка. 


Фюри и Усик се събраха за последен сблъсък в четвъртък. Там двамата влязоха в схватка, която принуди охраната да се намеси и да прекрати срещата им.

Определено не се нуждаем от още един инцидент с удари по главата на Джон Фюри. 

Говорейки с репортер на DAZN, Фюри започна изпълнена с недвусмислени изрази тирада, насочена към Уски и целия му екип, като даде на украинеца да разбере, че в нощта на боя ще дойде не само за неговото злато. 

"Готови сме за рокендрол. Фойерверки утре вечер", заяви Фюри на сцената. "Ще убия искрата на този малък шибаняк. Идвам за сърцето му, това е, за което идвам. Майната им на коланите, идвам за неговото шибано сърце. Утре ще си го получи, искрата му ще угасне.

"Да го духа той и целия негов отбор. Майната им на всички. Всички те могат да си го получат, ако искат също, шибаняци!"


Кой ще си тръгне с първото поражение в кариерата си?

Тайсън Фюри влиза в двубоя с перфектен рекорд 34-0, като 24 от победите му идват с нокаут. В последния си мач Фюри едва се спаси от поражение, като си тръгна с много оспорвана победа с разделено решение над бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану.

Подобно на Фюри, Усик е непобеден в боксовата си кариера, като има 21-0 с 14 нокаута. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес