Зареждане

Том Аспинал твърди, че Стипе Миочич е 'контузен'

Том Аспинал твърди, че Стипе Миочич е 'контузен'
Публикувано на: Август 23, 2024 в 04:41 ч
Том Аспинал твърди, че е чул, че Стипе Миочич е контузен преди потенциалния си двубой за титлата в тежка категория срещу Джон Джоунс.

Джоунс и Миочич вероятно ще се бият през ноември на UFC 309 в "Медисън Скуеър Гардън" в двубой, който се подготвя от години. Въпреки това двубоят не е официално резервиран от промоутъра и според Аспинал това е така, защото той е чул, че Миочич има контузия.



"Това са само слухове, много се говори, а все още няма нищо обявено. Чувам слухове, че Стипе е контузен. Това са неща, които чувам от вътрешния кръг, Стипе, мисля, че рожденият му ден беше вчера всъщност, той е на 42 години, човекът ще бъде податлив на контузии. Джон Джоунс, милион мили на часовника, той ще бъде склонен към контузии. Аз съм готов да тръгна, дори още не съм в разцвета на силите си и съм гладен за това, а не съм сигурен, че тези две момчета са такива, но аз съм. Ще се бия с всеки от тях за безспорната титла при всяко обстоятелство, готов съм", заяви Том Аспинал.

Том Аспинал води кампания за двубой с Джон Джоунс и ако Стипе Миочич наистина е контузен, както казва той, това ще му позволи най-накрая да се бие с "Bones" за безспорната титла. Аспинал срещу Джоунс е една от най-големите битки в спорта и нещо, което много фенове биха искали да видят.

Въпреки това Миочич или екипът му все още не са потвърдили съобщението и не са направили никакво изявление, че е контузен. Но където има дим, има и огън, и тъй като двубоят все още не е обявен официално, изглежда, че може да има нещо вярно в това.

Том Аспинал е 15-3 като професионалист и идва след победа с нокаут в първия рунд над Къртис Блейдс още на UFC 304, за да защити за първи път временната си титла в тежка категория. Преди това той нокаутира Сергей Павлович в първия рунд, за да спечели временната титла.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес