Зареждане

UFC уволниха боец, който е обвинен в отвличане и домашно насилие

UFC уволниха боец, който е обвинен в отвличане и домашно насилие
Публикувано на: Август 23, 2024 в 02:00 ч
Кейси Кени беше уволнен от UFC.

33-годишният американец беше арестуван на 16 август по множество обвинения, произтичащи от домашно насилие. Повдигнати са му обвинения, включително отвличане и нападение при утежняващи обстоятелства (душене). Междувременно Кени е освободен от ареста.

Съдебните записи на окръг Марикопа показват, че Кени е изправен пред общо шест обвинения. Най-тежкото обвинение е престъпление от клас 2 за отвличане, което включва потенциална присъда от минимум 4 години затвор до 12,5 години затвор, ако бъде осъден.

През юли полицията във Финикс потвърди инцидент, който беше съобщен за първи път в Инстаграм от майката на предполагаемата жертва, която обвини Кени в домашно насилие. В доклада полицията отбелязва, че е открила жена с охлузвания, съобщаваща за домашно насилие.

Властите споделят, че в края на юли Кени е извършил отвличане и нападение срещу Жасмин Мендес. Той извършил многократни удари, шамари, хапане, блъскане с глава и задушаване  на Жасмин в продължение на няколко часа.

Кени казал на Жасмин Мендес, че ако някой се появи, той ще ги застреля, а ако майка й се появи, ще я застреля в главата. Кейси е с рекорд 16-4-1 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. В своята последна битка той загуби oт Сонг Ядонг преди 3 години.

От UFC обявиха, че Кени е уволнен и вече няма нищо общо с организацията.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес