Зареждане

Бенджамин Адегбуи се завръща в бокса

Бенджамин Адегбуи се завръща в бокса
Публикувано на: Август 23, 2024 в 02:00 ч
Бенджамин Адегбуи, известният кикбоксьор в тежка категория от GLORY, обяви неочакван обрат в своята кариера в бойните спортове. На 11 октомври той ще се качи на боксовия ринг в Брашов, Румъния, за да се изправи срещу Павел Кроленко.

Този ход бележи важен преход за Адегбуи, който е създал име за себе си на кикбокс ринга от години, особено в GLORY Kickboxing. Въпреки че това може да изглежда като изненадващ ход, това не е дебют в бокса за Бенджамин. Боецът вече има 4 боксови мача, всички от които завърши успешно.

Последната му боксова битка се проведе през 2019 г., в която той победи хърватина Игор Михалевич. Сега, след петгодишна пауза, той се завръща в бокса, целейки да спечели международната титла на IBA на Боксовото шоу Дракула.

Самият Адегбуи сподели новината в социалните медии и уведоми феновете си колко е развълнуван да се бие отново пред румънската публика. Бенджамин има 35 победи и 9 загуби в кикбокса. През март тази година той загуби от Набил Качаб с решение и записа 3-та поредна загуба.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес