Зареждане

Шон Стрикланд: Израел Адесаня не е чак толкова добър

Шон Стрикланд: Израел Адесаня не е чак толкова добър
Публикувано на: Август 23, 2024 в 02:00 ч
Шон Стрикланд коментира последното представяне на Израел Адесаня в октагона на UFC. "The Last Stylebender" загуби от Дрикус Дю Плеси, а Стрикланд смята, че Адесаня просто не е толкова добър ММА боец, колкото си мислят фенове и експерти.

Шон говори за битката между двамата си бивши съперници в подкаста Verse Us. Американският боец идва след загуба от Дю Плеси, а преди нея успя да победи Адесаня. Сега той се надява на реванш с южноафриканеца, който го победи в началото на годината с разделно решение.

И докато мнозинството вярва, че Адесаня е величие, то Шон е на друго мнение:

"Имам едно доста непопулярно мнение, което няма да ви хареса. Просто не мисля, че Изи е толкова добър. Ще ви кажа защо. Преди UFC 293 му казах, че ще го пребия. Адесаня гледа аниме, той е пич, но ще го пребия. Всички питаха защо говоря за Изи така. Направих си изводите от битката му с Келвин Гастелъм. 

Мисля, че Келвин е пич. Всички хвалеха Адесаня за тази битка, а аз правих много спаринги с Келвин. Знам, че ако си имал равностойна битка с Гастелъм, тогава не си чак толкова добър. Адесаня се би с шибания Пауло Коста, който беше уплашен и Израел го прегази. Изи просто не е чак толкова добър.", каза Стрикланд.

Съгласни ли сте ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес