Зареждане

Стипе Миочич стартира лагера за Джон Джоунс

Стипе Миочич стартира лагера за Джон Джоунс
Публикувано на: Май 28, 2024 в 02:00 ч
Стипе Миочич стартира лагера за Джон Джоунс.

41-годишната легенда се готви за тази битка от март 2023 година. Тогава Джоунс спечели титлата при тежките и веднага предизвика ветерана. Миочич прие без да се колебае и UFC им уредиха дуел за ноември 2023 година в Ню Йорк. За съжаление Джоунс скъса гръден мускул, което доведе до отмяна на битката. Междувременно Том Аспинал спечели времената титла в дивизията.

Това обаче не трогна Джоунс, който продължи да гони битката с Миочич. Наскоро Джоунс разкри, че е получил зелена светлина за завръщане към тренировките. Той вече започна да тренира, а Стипе също не губи време и започна да се готви. Очаква се UFC да им насрочат дата за битка през ноември тази година в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.

Има голяма вероятност и двамата да се оттеглят от ММА след този двубой. Стипе е с рекорд 20-4 в ММА и за последни се би през март 2021 година. Тогава той беше нокаутиран от Франсис Нгану и загуби титлата. В последните 6 години Стипе се би 2 пъти с Нгану и 3 пъти с Даниел Кормие. Стипе и Нгану си размениха по 1 победа.

В битките с Кормие Миочич допусна 2 загуби и записа 1 победа. Ето как Стипе тренира за Джоунс:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес