Зареждане

Антон Янчев брани българския флаг срещу опасен поляк на BRAVE в Бургас

Антон Янчев брани българския флаг срещу опасен поляк на BRAVE в Бургас
Публикувано на: Юли 26, 2024 в 08:46 ч
Престижната международна ММА организация BRAVE ще проведе своето първо събитие в България на 24-ти август в Бургас.ю

Бойната галавечер BRAVE 86 ще включва 12 битки, като всички двубои от основната карта са между топ български ММА бойци и изключително трудни съперници от чужбина, подбрани от BRAVE.

В една от основните бургаският състезател Антон Янчев ще брани родната чест срещу полякът Патрик Крзак.

Янчев е един от топ бойците на бургаския жиу-жицу отбор GF Team, където има кафяв колан. Но амбицията на младия боец е MMA, където има две победи и не е вкусвал поражение в кариерата си.


Той е толкова убедителен както на ринга, така и в тренировките. Янчев е бил треньор в испанския филиал на AllStars Training Center и не само е тренирал и преборвал UFC боеца Хамзат Чимаев, но е събмитвал и двамата му треньори. Единия няколко пъти. Припомняме ви, че звездата на Чимаев изгрява именно в турнирите на BRAVE CF, откъдето бива забелязан от скаутите на UFC.

И двете победи на Янчев в клетката са повече от убедителни - през 2022-ра той победи със събмишън Млен Николаев, а преди година прегази с технически нокаут молдовеца Кристиян Агапи.

Срещу него сега застава боец от сериозната полска ММА школа - Патрик Крзак.


29-годишният състезател от Shark Top Team е в серия от три поредни победи, всичките приключили в първия рунд.

Крзак също има опит в бразилжкото жиу-жицу, като там е лилав колан, но обича тежкия контрол и размяната на удари.

Битката е изключително важна, тъй като се очаква мачмейкъри от UFC да наблюдават събитието, а и двамата бойци са много перспективни.

 
Основната файктарта на BRAVE 86 е съставена от един от топ ММА атлети на България, които ще се изправят срещу бойци като бившия шампион на BRAVE и такива подготвящи се рамо до рамо с UFC звезди.

Всички бойци са с положителна статистика и готови за победа на всяка цена, тъй като BRAVE е организациия, от която UFC взима част от своите кадри, като Хамзат Чимаев, Умар Нурмагомедов и шампиона Илия Топурия.


 Организацията обяви и част от подгряващите битки, които са не по-малко атрактивни, тъй като включват бойции участвали неведнъж в главни битки като старозагорската машина от ММА, самбо и бокс с голи ръце - Мариан Димитров, кикбокс асът Атанас Божилов 'Наката', емблематичният ММА боец в тежка категория Симеон Кючуков и още много таланти, готови да покажат уменията си пред целия свят и мачмейкърите на UFC.
 

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес