Зареждане

Леон Едуардс: Определено ще приключа Белал Мохамед

Леон Едуардс: Определено ще приключа Белал Мохамед
Публикувано на: Юли 26, 2024 в 12:00 ч
Леон Едуардс вярва, че ще успее да приключи Белал Мохамед.

Двамата бойци оглавяват събитието UFC 304, което ще се проведе този уикенд в Манчестър, Великобритания. Едуардс е непобеден в UFC в 13 битки, а Мохамед в 10 битки. Леон ще заложи титлата си в полусредна категория в битката с американеца, който е с палестински корени. Двамата се биха преди няколко години, но срещата не излъчи победител.

Леон бръкна в окото на Мохамед и битката беше обявена за несъстояла се. "Роки" не е впечатлен от победите, които Белал записа над Висенте Луке и Стивън Томпсън. Едуардс е уверен в себе си и се закани, че ще довърши своя опонент:

"Не мисля, че в момента са възможни големи, популярни битки в полусредната категория. Има трудни опоненти, но няма големи звезди, които биха добавили стойност към битката. Шавкат Рахмонов очевидно е голям талант. Всички говорят за него. Разбира се, има и Иън Гари, тренирах с него в миналото. Така че и тук има история. В момента съм фокусиран върху Белал. 

Ще отида там, ще си върша работата и тогава ще видим какво ще стане. Определено ще го довърша. Ще му намеря вратичка към това. За мен той е съперник по мярка като стил. Определено ще се стремя към финала. Той победи Висенте Луке, но това не е същият Луке, който беше. Стивън Томпсън не е същият Томпсън, той е на 41 или 40. 

Те не са като мен. Аз съм млад, 32-годишен на върха на кариерата си. Аз съм пълен със самочувствие. Станах шампион, нокаутирайки боец номер 1, независимо от категорията. Това са два напълно различни манталитета, два различни типа опоненти. Той се подобри малко, но не толкова. Това е разликата. Белал го знае и когато влезем в клетката, ще го покажа.", каза Едуардс.

Ще успее ли Леон да бие Мохамед ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес