Зареждане

Перейра за Макгрегър: И аз нямаше да се бия с толкова милиони в банката

Перейра за Макгрегър: И аз нямаше да се бия с толкова милиони в банката
Публикувано на: Юни 27, 2024 в 02:00 ч
Конър Макгрегър се оттегли от битката си с Майкъл Чандлър заради счупен пръст на крака. Алекс Перейра влезе в последната битка с такава контузия и спечели. Бразилецът обаче не смята да преценява погрешно отношението на ирландеца и решенията му. Макгрегър трябваше да се бие с Чандлър по време на UFC 303, което ще се проведе този уикенд.

В крайна сметка обаче ирландецът отпадна от битката поради счупен малък пръст на крака, а новата главна среща беше битката между Алекс Перейра и Иржи Прохазка. В интервю за ESPN Перейра, който влезе в битката срещу Джамал Хил със счупен пръст, каза:

"Не мога да преценя подхода на Конър Макгрегър към битките, независимо дали иска да се бие или не. Той е в момент от живота си, когато е финансово добре осигурен. Може би, ако бях в същата ситуация като него, щях да направя същото. Така че е трудно да се прецени този случай. Трудно е да се биеш със счупен пръст на крака. Това е рискова ситуация и трудно решение. 

Аз самият имах счупен пръст преди последния двубой, а по време на двубоя счупих и втория. Може би, ако бях счупил другия пръст преди битката, нямаше да мога да се бия. Така че е трудно да се прецени, но в крайна сметка аз взех правилното решение.", каза Перейра.

Вие какво мислите ? Правилно ли беше решението на Макгрегър да се оттегли ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес