Зареждане

Алекса Грасо иска да се бие в UFC 306 с Фиоро или Шевченко

Алекса Грасо иска да се бие в UFC 306 с Фиоро или Шевченко
Публикувано на: Юни 30, 2024 в 02:00 ч
Настоящата шампионка на UFC в категория муха, мексиканката Алекса Грасо, говори за битката си с представителката на Киргизстан Валентина Шевченко.

Двете бяха треньори в The Ultimate Fighter и сега трябва да имат трилогия. През март миналата година Грасо детронира Шевченко от трона в дивизията. Тя успя да я удуши в 4-тия рунд. През септември 2023 година видяхме втората им битка. Шевченко се представи добре, но стигна до решение, което беше разделно равенство. 

Сега трябва да има трилогия, а Грасо държи това да стане на UFC 306 през септември. Ако Валентина не се съгласи на тази дата, то Алекса е готова за битка с Манон Фиоро:

„Искам битката ни с Валентина да се проведе и да стане част от UFC 306. Ще бъде много странно, ако не мога да участвам там. Искрено се надявам тя да се съгласи да се бие срещу мен на 15 септември. Но мисля, че Манон Фиоро също има възможност да се бие с мен. Тя е претендент номер 2 в дивизията, тъй като е във впечатляваща серия от победи. Така че, ако Валентина не излезе за битката, тогава може би Манон ще я замести. 

Бих искала да имам тази битка. Това ще бъде първата трилогия в ММА за жени. И двете бяхме треньори в TUF. Аз съм от Мексико, а тя от Киргизстан. Имаме богата история и аз наистина съм вдъхновена от възможността да се състезавам с някой на толкова високо ниво.“, каза Грасо.

Ще успее ли Грасо да остане шампионка през тази година ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес