Зареждане

Бартош Леско: Хамзат Чимаев има животинска сила

Бартош Леско: Хамзат Чимаев има животинска сила
Публикувано на: Юни 28, 2024 в 02:00 ч
Полският ММА боец Бартош Леско често има възможност да тренира в Тайланд, където подобрява формата си за следващите си битки. Там той се среща с бойци от цял свят. Когато си спомня спарингите си, той открито казва, че най-трудните му спаринги са били с Хамзат Чимаев.

Подготвяйки се за последната си битка в KSW, Бартош тренира в Thai Bangtao Muay Thai club. Там той имаше възможност да прави спаринг не само с бойци от Полша, които тренираха с него там, но и с други бойци от цял свят. Бартош тренирал с Джими Крус, Келвин Гастелъм и Чимаев.

Говорейки за тях в MMA Studio, Леско каза:

"Тази година имаше цял набор от състезатели. Жорж Сен-Пиер проведе семинар. Въпреки това имах възможността да правя спаринг с Келвин Гастелъм, както и Хамзат Чимаев, който прекара няколко добри седмици в Бангтаои. Тренирах и с Джими Крут, който имаше пълен тренировъчен лагер. Освен срещу Хамзат, не изостанах от никой бойците и се справях добре.  Хамзат е звяр и няма свободен спаринг. 

Спарингът е наистина силен и можете да усетите животинската му сила. Усещате, че иска да ви нарани. Може да е с два-три сантиметра по-нисък от мен, но е много силен в реалния живот. Не знам как го направи.", каза Леско.

Ще успее ли Чимаев да се справи със здравословните проблеми ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес