Зареждане

Отворкото Хил си глътна езика при среща с Перейра

Отворкото Хил си глътна езика при среща с Перейра
Публикувано на: Юни 29, 2024 в 13:07 ч
Алекс Перейра и Джамахал Хил се сблъскаха единс друг за първи път след двубоя им на UFC 300 през април.

Два месеца след като приспа "Sweet Dreams" в първия рунд на двубоя им в лека тежка категория, "Poatan" отново ще изложи на изпитание уменията си на шампион, тъй като бе призован с 16 дни предизвестие, да защити пояса си срещу друг бивш шампион - Иржи Прохазка - на UFC 303 в събота вечер .

Преди дългоочаквания им реванш Перейра се сблъска с последния човек, кщс когото разменя удари, докато беше в UFC Performance Institute в Лас Вегас. 

Хил говори много... докато не се изправи лице в лице с Перейра

През седмиците, откакто беше превърнат в меме, Хил изсипа доста големи в канала си в YouTube, като каза на Перейра, че пътищата им ще се пресекат отново, по един или друг начин. 

"Успех на теб в твоята битка, в този реванш с Иржи", каза Хил, обръщайки се директно към Перейра. "Защото ако загубиш, не ми пука дали ще ми предложат титла - това сме аз и ти. Ти ще спечелиш, аз ще отида да победя следващия и ще се видим скоро. Загубиш ли? Ще се видим много скоро."


Вижте също: Джамал Хил: Перейра ми се подигра, но ще го нокаутирам тежко

Като се има предвид силно формулираното послание подплатени със за кана за нокаут, което той отправи към Перейра онлайн, феновете в социалните мрежи побързаха да подиграят Хил за това, че не е предложил на "Poatan" нищо повече от приятелско ръкостискане, когато е застанал лице в лице с "бразилското страшилище".


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес