Зареждане

Джамал Хил: Перейра ми се подигра, но ще го нокаутирам тежко

Джамал Хил: Перейра ми се подигра, но ще го нокаутирам тежко
Публикувано на: Юни 6, 2024 в 11:00 ч
Джамал Хил не може да приеме поражението срещу Алекс Перейра на UFC 300 през април в Лас Вегас.

Американецът отправи доста войнствен призив към "Poatan" и дори го обвини в измама и липса на уважение. В запомнящото се главно събитие на юбилейната галавечер UFC 300 през април, Алекс Перейра нокаутира Хил в първия рунд и защити титлата си в полутежка категория. 

Миг преди нокаутиращия удар реферът се намеси и се опита да спре битката, защото Перейра беше ритнат в слабините. "Poatan" спря рефера, нокаутира Хил и изпълни подигравателна поза, подобна на меме, над него.
 
Въпреки че изминаха почти два месеца от UFC 300, Джамал очевидно все още мисли за вечерта. Ето какво написа Хил в социалните мрежи:

"Не съм говорил за това, но отидох в Бразилия и прегазих Гловър Тейшейра в една от най-едностранните битки за титлата в историята. След битката му показах само уважение и почит. Не съм празнувал над победен съперник и дори критикувах феновете ми, които показаха неуважение към Джони Уокър, след като го нокаутирах. 

Алекс Перейра, ти наистина нагласи удар, който нямаше как да вкараш, ако не беше объркващия момент с рефера. Направи някои лоши неща, но всичко е наред, защото пак ще се биеш с мен. Моите очи няма да се отделят от теб, докато не паднеш скован така, както Адесаня те остави насред Маями.", закани се Хил.

Ще успее ли Джамал да стигне до реванш с Перейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес