Зареждане

Макгрегър към Хабиб: Когато умреш, ще празнувам!

Макгрегър към Хабиб: Когато умреш, ще празнувам!
Публикувано на: Юни 30, 2024 в 02:00 ч
В последните дни Конър Макгрегър не спира да ръси обиди по Хабиб Нурмагомедов. Наскоро имаше терористичен акт в Дагестан, а един от убитите терористи се оказа ММА боец. Въпросният ММА боец направил тренировъчен лагер в залата на Нурмагомедов в Махачкала. Това доведе до разследване от властите и Специалните сили влязоха в залата на Хабиб в Дагестан.

Тези новини дадоха повод на Макгрегър да захапе своя голям враг. Двамата се биха преди 6 години и Нурмагомедов успя да накара ирландеца да се предаде. Битката им все още държи рекорд за най-продаваната ММА битка в историята на UFC. "The Notorious" все още не може да превъзмогне загубата и обижда Хабиб при всеки удобен момент.

Сега Конър не спира да пише, че бил прав за Хабиб, който бил терорист. В изтрит пост в социалните мрежи Макгрегър написа, че ще празнува след смъртта на дагестанеца:

"Бих се с тази кучка със счупен крак. Трябваше да се оттегля от битката така, както се оттеглих срещу Майкъл Чандлър. Защо трябваше да давам предимство на този плъх, който се чука с братовчедите си ? Насра се в автобуса и показах, че има сърце на страхливец. 

Разглезено копеленце. Сега си прецакан. Когато умреш, ще празнувам!", написа Макгрегър, след което изтри.

Явно тази вражда ще мъчи Макгрегър докато е жив.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес