Зареждане

Пейдж Ванзант постига доминираща победа в дебюта си в Power Slap

Пейдж Ванзант постига доминираща победа в дебюта си в Power Slap
Публикувано на: Юни 29, 2024 в 07:43 ч
Пейдж Ванзант направи успешен дебют с "Power Slap" в петък вечер, като постигна победа над Кристин Волмаранс в зала "Фонтенбло" в Лас Вегас.


Спечелила хвърлянето на монетата, Ванзант получи правото да пляска първа. "12 Gauge" показа силата си и нанесе отличен първи шамар, макар че Уолмаранс го изяде добре. Връщайки се обратно, южноафриканката нанесе ответен удар, който Ванзант пое сравнително лесно.


Във втория рунд Ванзант нанесе силен удар, който разклати Волмаранс и я принуди да използва подиума, за да се задържи изправена, преди да се свлече на коляно и да предизвика 10-кратно броене от съдията Марк Смит. Волмаранс отговори на броенето и се върна с удар, който "PVZ" отново пое без особена реакция. 


Преминавайки към третия и последен рунд, Ванзант отново изпрати Уолмаранс на колене, но южноафриканката не си тръгна. Волмаранс нанесе последния си удар в мача, но на "12 Gauge" беше отсъден фаул за мръдване, което позволи на Волмаранс да зашлеви отново. 

Въпреки допълнителната възможност, Волмаранс не успя да събере сили, за да отстрани звездата, което доведе до единодушна победа за Ванзант. 


Официален резултат: Пейдж ВанЗант победи Кристин Волмаранс чрез единодушно решение (30-25, 30-25, 30-25)

Пейдж ВанЗант далеч не е приключила с Power Slap

След мача Ванзант разговаря с Чарли Арнолт и изрази желанието си да се завърне на подиума на Power Slap в бъдеще. 


Какво мислите за дебюта на ВанЗант в Power Slap? 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес