Зареждане

Безотказно събаряне на противник в стил 'Хабиб'

Безотказно събаряне на противник в стил 'Хабиб'
Публикувано на: Юни 25, 2019 в 09:04 ч
Когато Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър се изправиха един срещу друг в клетката на UFC, беше ясно че Хабиб ще се опита да контролира играта на земя, където има предимство над ирландеца. За да се стигне до там обаче той трябваше да събори опонента си, а това не е лека задача.

Затова и "The Eagle" заложи на следната техника за събаряне, която демонстрират треньорите от клуб "Pitbulls MMA" Кристиян Попов и Емил Казаков.
 
 
Кристиян показва детайли около изпълнението на събарянето като това колко важно е да се направи подготовка преди изпълнението му, за да се залъже противника, както и това да не се стои дълго в ниската позиция, защото от там сте доста уязвими.
 
Ако решите да упражнявате тези техники и да ги включите в своите тренировки, правете ги бавно, докато ги усвоите; винаги пазете своя тренировъчен партньор и обръщайте внимание на детайлите.
 
Емил Казаков и Кристиян Попов

Емил Казаков и Кристиян Попов са водщите треньори на клуб Pitbulls MMA в София, в който се подготвят много шампиони по свободни двубои и жиу-житцу.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес