Зареждане

Иън Гари победи Майкъл Пейдж в скучна битка

Иън Гари победи Майкъл Пейдж в скучна битка
Публикувано на: Юни 30, 2024 в 05:39 ч
Иън Гари успя да победи Майкъл Пейдж, но не впечатли с нищо в битката им. Ирландската звезда и британеца премериха сили в битка от полусредна категория. Битката им беше първа от главната карта на събитието UFC 303, което се провежда в Лас Вегас. Гари не искаше да има нищо общо в стойка с Пери и заложи на граплинг, което се оказа печелившата стратегия.

В първия рунд двамата опитваха да си вкарват ритници, но не намираха целта. Гари хвана ритник от Пери и го събори на земята. Иън му взе гърба и го заключи със захват за предаване. Някак си Пери успя да оцелее, но Гари продължи да го държи на земята и записа близо 4 минути контрол.

Във втория рунд Пери вкара няколко тежки десни крошета. Гари не правеше нищо и просто дебнеше. Иън успя да се вкопчи за Пери и го залепи към мрежата. Той просто дъжеше Пери, което принуди рефера да го предупреди да е активен. Иън хвана Пейдж за крака и опита да му направи ключ, но Пери се изправи. Ново тежко дясно кроше от Пери.

В този рунд имаше 3-4 десни крошета за Пери, но контролът беше за Гари. В третия рунд Гари пренесе битката на земята, но се озова под Пери. Майкъл не правеше нищо и двамата се държаха един друг през повечето време. Пери се изправи и опита да удари Гари, който се наведе и пак влезе в клинча. Иън скочи на гърба на Пери и остана така до края на битката. 

В крайна сметка двубоят не оправда очакванията на феновете и стигна до решение. Съдиите отсъдиха в полза на Гари - (29–28, 29–28, 29–28). С тази победа той остана непобеден и вече е с рекорд 15-0 в ММА. Гари обеща, че ще стане шампион. Пейдж от своя страна губи за първи път в UFC и вече е с рекорд 1-1 в лигата.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес