Зареждане

Финално претегляне на бойците преди UFC 303

Публикувано на: Юни 29, 2024 в 08:04 ч
Макар че първоначално се очакваше UFC 303 да включва завръщането на Конър Макгрегър, промоутърът е подготвил солидна карта след контузията на "Notorious". Това включва завладяващ реванш в главното събитие между шампиона на UFC в полутежка категория Алекс Перейра и бившия носител на титлата Иржи Прохазка. Очакваше се двамата да се сблъскат по-късно това лято, но сега те ще се изправят след двуседмично предизвестие, за да уредят сметките си.

За щастие, действието не спира дотук. UFC извадиха още един заек от шапката си и резервираха за подглавно събитие схватка между Брайън Ортега и претендента Диего Лопес. Ортега, който се готвеше да се състезава на предстоящото събитие Noche UFC в зала "Сфера" в Лас Вегас, не успя да се справи с теглото, така че двубоят вече ще се проведе в лека категория, а не перо.

В навечерието на съботното събитие от Международната бойна седмица участниците в UFC 303 излязоха на сцената за церемониално претегляне по-рано днес. Това включваше финалните срещи очи в очи преди битките между някои от най-големите имена в картата. Вижте ги по-долу:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес