Зареждане

Вижте какво получавате от Пол-Тайсън срещу билет за $2 милиона

Вижте какво получавате от Пол-Тайсън срещу билет за $2 милиона
Публикувано на: Юни 29, 2024 в 12:00 ч
Сензационното боксово събитие между Джейк Пол и Майк Тайсън получава безпрецедентно нововъведение. Ексклузивен VIP билетен пакет на стойност колосалните $2 милиона. Този върховен пакет предлага на феновете възможността да преживеят боксовия мач отблизо и да създадат уникални спомени.

VIP пакетът от $2 милиона включва набор от изключителни предимства. Това ви дава достъп до две уникални седалки край ринга, идеално разположени за феноменална гледка към ринга. Ще получите и четири места на първия и втория ред от ринга, така че можете да оставите вашите приятели или семейство да се насладят на тази незабравима вечер.

VIP изживяването обаче далеч надхвърля самата битка. При пристигането на стадиона ще бъдете посрещнати и придружени по изключителен начин от охрана и ескорт. Ще имате достъп до частна зелена стая, където можете да се отпуснете и да се насладите на открит бар с първокласни напитки и обширно ол инклузив меню.

Преди битката ще имате шанса да направите емблематични снимки в съблекалните на Джейк Пол и Майк Тайсън. Това е уникална възможност да бъдеш увековечен с две боксови звезди. И за капак на всичко ще получите боксови ръкавици, подписани и от двамата бойци.

След зрелищния сблъсък между Пол и Тайсън ще имате възможността да позирате с победителя на ринга. Това е една незабравима снимка, която ще се гордеете да споделите. Освен това VIP пакетът включва луксозна двудневна нощувка в хотела, в който са отседнали боксьорите.

Места на първия ред на всички събития през седмицата, водещи до състезанието. Транспорт в частен луксозен мини автобус и дори място на подиума по време на церемонията по претеглянето също са включени в пакета. Ще има ли хора, които ще си купят такъв билет. Как мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес