Зареждане

Разгорещена първа среща: Йън Гари обвини 'Venom' в шпионаж

Разгорещена първа среща: Йън Гари обвини 'Venom' в шпионаж
Публикувано на: Юни 28, 2024 в 07:34 ч
Непобедената звезда на UFC Йън Гари се изправи в ожесточен спор с нововдошлия в промоцията Микаел "Venom" Пейдж по време на пресконференцията преди UFC 303 този уикенд - обвини го, че се е опитал да проникне в тренировъчния му лагер, за да получи достъп до информация за него.

Гари, настоящ претендент номер седем в полусредна категория за последни се би в UFC 298 през февруари, когато постигна победа над Джеф Нийл с разделено решение в преместения сблъсък в Анахайм.

Що се отнася до бившата звезда на Bellator MMA, "Venom" Пейдж, основният състезател на London Shootfighters дебютира в октагона на UFC 299 през миналия месец, като отстрани Кевин Холанд с едностранна победа с единодушно решение.

Гари обвинява Пейдж, че се е опитал да проникне в лагера на UFC 303

И като пренесе таланта си в Бразилия за тренировъчния си лагер преди двубоя с "Venom" Пейдж, роденият в Портмарнок Гари обвини ветерана в опити да плати на членове на обкръжението и лагера му да предадат поверителна информация за него, за да получи предимство преди UFC 303 - по време на разгорещена конфронтация на пресконференцията тази вечер. 

"Ти и твоят екип предложихте ли хиляди долари, за да получите информация в Chute Boxe, от моите момчета?" Иън Гари попита Майкъл "Venom" Пейдж. "Изпратихте ли на някого съобщение и предложихте ли му хиляди долари за информация? И не сте могли да проникнете в лагера - не сте могли да влезете в него. Семейството на Chute Boxe е твърде сплотено".


"Твоят треньор по жиу-жицу, малък плъх, предложи пари на един от моите бразилски приятели, но ти не получи нищо", обясни Йън Гари. "В събота вечер си прецакан. Единственото, което знам, е, че ще бъдеш отстранен от организацията след този шибан бой. След този бой никога повече няма да се биеш. Ти и треньорът ти по жиу-жицу ще бъдете отстранени за цял живот."

Кой ще спечели на UFC 303 този уикенд: Йън Гари или Майкъл 'Venom' Пейдж?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес