Зареждане

Израел Адесаня: Прохазка ще нокаутира Перейра

Израел Адесаня: Прохазка ще нокаутира Перейра
Публикувано на: Юни 28, 2024 в 09:00 ч
Израел Адесаня има много интересна прогноза за главната битка на събитието UFC 303, което ще се проведе този уикенд. 

Бившият двукратен шампион на UFC в средна категория е най-големият съперник на настоящия шампион в полутежка категория, Алекс Перейра. Това е така поради общата им история в кикбокса и смесени бойни изкуства (ММА).

В момента Перейра води с 3-1 в техните директни сблъсъци. Адесаня успя да отмъсти с нокаут над Перейра през април 2023 г., възвръщайки загубената си титла в средна категория. Това принуди Перейра да се премести в полутежка категория.

Въпреки че Перейра влиза в реванша срещу Иржи Прохазка с технически нокаут над чеха, Адесаня прогнозира различен резултат от този през ноември 2023 година:

"Аз залагам на Прохазка, защото сме от малкото избрани. Мисля, че той се е поучил от грешките си. Хората не го разбират, но това го прави интересно. Ако Прохазка спечели, това ще доведе до трилогия. Няма да съм единствения, който нокаутира Перейра. Прогнозирам победа за Иржи с приключване в третия или четвъртия рунд. 

Подходът на двамата бойци ще бъде различен, защото и двамата знаят какво може да се случи. Алекс знае, че може да бъде свален и контролиран. Иржи знае, че може да бъде нокаутиран, но Алекс също знае, че може да бъде ударен и наранен от Иржи. Пет рунда е различна история. 

Някой ще умре – това е манталитетът, който трябва да имате, когато приемате битка от 5 рунда с кратко време. Защото, ако не си във форма, тогава да продължиш пет рунда е кошмар. Така че просто трябва да влезеш с манталитета: или той умира, или аз умирам.“, каза Адесаня.

Вашата прогноза каква е ? Кажете ние в коментарите.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес