Зареждане

Брайс Мичъл: Святият Дух ме принуди да вкарам Библията в клетката

Брайс Мичъл: Святият Дух ме принуди да вкарам Библията в клетката
Публикувано на: Октомври 17, 2023 в 12:00 ч
Състезателят на UFC в категория перо Брайс Мичъл е една от най-нетрадиционните личности в листата на UFC.

Неговите идеи варират от запален вярващ в хипотезата за плоската земя до различни лудории, предизвикващи противоречиви и поляризиращи реакции. В своята последна битка Брайс се би с Дан Иге в края на септември тази година.

Преди битката Мичъл извади Библия и изкрещя "свобода". След мача той се помоли с опонента си. Наскоро Брайс обяви, че повече няма да използва Библията в своите мачове. Той я извадил в битката с Иге, защото бил принуден от Светия Дух.

В интервю за Middle Easy Мичъл обясни:

„Получих много положителни отзиви и наистина се радвам за това. В бъдеще няма да нося Библията отново в октагона. Святият Дух ме принуди да направя това в тази битка. Чувствах се сякаш бях призван да го направя. 

Вероятно няма да изляза отново с Библията в октагона. Ще бъде излишно да го правим отново. Не знам. Много ясно казах къде се намирам. Аз съм с Исус Христос. Просто исках да се знае. 

Мисията беше изпълнена и сега се отправям на по-големи мисии. Нещата, които правя, са по-важни от този символичен жест. Начинът, по който живея живота си, е по-скоро символ на връзката ми с Исус.“, каза Мичъл.

Подкрепяте ли постъпката на Мичъл ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес