Зареждане

Бивш боец на UFC помогна за ареста на крадци

Бивш боец на UFC помогна за ареста на крадци
Публикувано на: Декември 2, 2023 в 03:00 ч
Денис Стойнич, известен ММА боец, кикбоксьор и кетъринг предприемач, е героят на деня, след като се намеси, когато жена беше жестоко нападната в апартамента си. Според информация от Crna Hronika, уважаван източник на новини, група маскирани млади мъже и непълнолетно момиче са били заловени да нападат и душат жена.

Това насилствено действие е било придружено с грабеж в апартамент. Стойнич, бивш боец на UFC, изигра решаваща роля в това събитие. Денис, който се оказал на мястото, забелязал съмнителните лица и веднага предприел действия. Решението му да проследи заподозрените и да информира полицията показва неговото гражданско чувство и смелост, според медията.

Благодарение на бдителната реакция на Стойнич и бързата намеса на полицията, заподозрените са задържани. Единият от задържаните обирджии вече е установен. Жертвата на бруталното нападение в момента е настанена в болница. Състоянието на жертвата остава тревожно и подчертава сериозността на престъплението.

По време на престоя си в UFC, Стойнич загуби от Кейн Веласкес и Стефан Струв. Той също се би в Golden Glory, предшественика на Glory Kickboxing.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес