Зареждане

Алекс Перейра: Прохазка е труден, но пак ще го нокаутирам

Алекс Перейра: Прохазка е труден, но пак ще го нокаутирам
Публикувано на: Юни 29, 2024 в 02:00 ч
Алекс Перейра знае, че го чака война с Иржи Прохазка, но не се съмнява, че може да се справи в нея. Иржи Прохазка не е човек, който би влачил мачовете си до решение на съдиите. И когато той има за опонент такъв чист кикбоксьор като Алекс Перейра, тогава залогът да завърши мача преди решението е почти сигурен.

Бразилският боец, който държи шампионския пояс на UFC в полутежка категория от миналия ноември, вярва, че зрителите отново ще бъдат зарадвани с голямо шоу, което може да принуди Дейна Уайт да награди и двамата бойци от главното събитие с бонус. В същото време той не се съмнява, че ръката му ще нанесе удара, който ще доведе до успешна защита на титлата.

До битката им в UFC 303 останаха броени часове, а Перейра очаква нова победа с нокаут:

„Мисля, че публиката може да очаква отново война. Това ще бъде директен сблъсък между мен и Иржи, в който ще се опитам да покажа какво съм научил от последната ни среща. Мисля, че сега имам малко по-добра борба. Това е нещо, от което мога да се възползвам. 

Мисля, че съм малко по-добре след всяка тренировка. Усвоих ММА като цяло и мога да отблъсквам опитите за сваляне много по-добре, отколкото когато започнах. Разбирам, че много хора не вярват в моята борба, но нямам търпение да срещна противник, срещу когото мога да го покажа. 

Във всеки случай сега сме изправени пред война. Подхождам с най-голяма сериозност и уважение към съперника си. Прохазка е труден противник, но смятам да се справя отново с него. Вероятно отново нокаут.", сподели Перейра.

Ще успее ли Алекс да нокаутира Прохазка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес