Зареждане

Анкалаев се закани на Перейра: Мога да го нокаутирам

Анкалаев се закани на Перейра: Мога да го нокаутирам
Публикувано на: Юни 30, 2024 в 14:34 ч
Магомед Анкалаев изпрати послание до Алекс Перейра след решителната победа на последния на UFC 303 снощи.

Алекс Перейра завърши Международната бойна седмица с истински взрив. Той нокаутира за втори път  Иржи Прохазка, като по този начин успешно запази шампионската си титла в лека тежка категория на UFC. Той направи това в кратък срок, спасявайки картата, след като Конър Макгрегър беше принуден да се оттегли поради счупен пръст на крака.

Това беше изключителен момент за "Poatan", тъй като звездната му мощ продължава да расте.Той лесно се превръща в един от най-популярните бойци на планетата и подобна победа няма да му навреди по никакъв начин. Разбира се, много хора са склонни да гледат напред към бъдещето веднага след подобни победи, което е лесно да се направи в смесените бойни изкуства.

След емоциите след двубоя се уталожиха, претендентът за титлата в лека тежка категория Магомед Анкалаев реши да изкаже мнението си.

 

Анкалаев изпраща съобщение на Перейра

"Алекс Перейра, поздравявам те, шампионе. Много съм впечатлен, но шефът Дана Уайт винаги казва, че това е спортът на възможностите и всичко, което искам, е възможност и не се нуждая от борба, имам достатъчно страйкинг, за да проверя брадичката ти. Вярвам, че ще те нокаутирам."

Никой не знае със сигурност какво ще последва за Алекс Перейра, а същото важи и за Магомед Анкалаев. Уви, ако нещата му се получат, Анкалаев вероятно трябва да се подготви за двубоя на живота си, тъй като шампионът продължава да блести.

Искате ли да го видите да се изправи срещу Магомед Анкалаев следващия път и ако да, смятате ли, че той ще бъде фаворит?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес