Зареждане

Алекс Перейра с брутален нокаут над Иржи Прохазка

Алекс Перейра с брутален нокаут над Иржи Прохазка
Публикувано на: Юни 30, 2024 в 07:50 ч
Алекс Перейра нокаутира брутално Иржи Прохазка във втория рунд. Двамата оглавиха събитието UFC 303, което се проведе в Лас Вегас, САЩ.

Бразилската звезда не даде никакви шансове на своя съперник и спечели и втората битка помежду им. В края на миналата година Перейра нокаутира Прохазка и спечели вакантната титла в полутежка категория. Тогава Иржи се оплака, че Хърб Дийн спрял битката твърде рано. Този път Перейра не остави никакви спорове и завърши Прохазка по брутален начин.

Още в началото на битката Перейра започна да обработва краката на Прохазка с лоу кикове. Иржи беше доста пасивен, но отвърна с джаб. Алекс пресираше, а Прохазка финтираше. Тежък ляв от Перейра, но Прохазка успява да го понесе. Иржи потърси клинча и опита да събори Алекс, който се защити и му вкарваше удари.

В последната секунда на рунда Алекс вкара лявото кроше и прати Прохазка в тежък нокдаун. Сирената спаси Иржи от загуба с нокаут още в първия рунд. Това обаче нямаше значение, защото нокаутът беше въпрос на време. В първите секунди на втория рунд Алекс вкара хай кик, с който нокаутира Прохазка. Хърб Дийн не се намеси, въпреки че Алекс го изчака.

Перейра се нахвърли на Прохазка с удари и най-накрая Дийн спря битката. Така Перейра спечели с нокаут 13 секунди след втория рунд. Това е 4-та поредна победа за Перейра, който защитава титлата за 2-ри път. Той сподели, че ако феновете искат, тогава ще се качи в тежка категория. Ако Алекс остане в дивизията, тогава ще трябва да се бие с Магомед Анкалаев.

Прохазка от своя страна пак се връща към загубите. Той няма да се бие за титлата в скоро време.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес