Зареждане

Дейна Уайт: Перейра е звяр! Искам го срещу Анкалаев

Дейна Уайт: Перейра е звяр! Искам го срещу Анкалаев
Публикувано на: Юли 1, 2024 в 02:00 ч
Дейна Уайт е повече от впечатлен от представянето на Алекс Перейра срещу Иржи Прохазка. Двамата се биха миналия уикенд на UFC 303 в Лас Вегас. Алекс успя да нокаутира тежко Прохазка и защити титлата за втори път през 2024 година.

Сега Перейра е само на един скалп от успешното изчистване на дивизията. Всички знаем кой е този скалп. Перейра натиска Уайт да му позволи дебют в тежка категория, но Дейна иска да го види срещу дагестанеца Магомед Анкалаев.

Магомед е в дълга серия от победи и не спира да предизвиква бразилеца. Самият Перейра сподели, че иска тази битка, за да опровергае критиците, които вярват, че Анкалаев ще го победи. Магомед поздрави Перейра за победата и се закани, че ще го нокаутира.

Дейна иска тази битка и планира да я организира:

„Когато Алекс Перейра преминаваше от кикбокс към ММА, честно казано мислех, че много бойци ще го победят. Мислех, че просто ще го свалят на земята и там ще го бият, но наистина много грешах. Човекът е абсолютен звяр, който накара всички критици да млъкнат. Никой не може да се съмнява в него. 

Да приемете трети турнир в последния момент и да покажете трето доминиращо представяне ? Нереално! Изтръпнах, когато видях този ритник в главата. Подобни неща карат хората да скачат от местата си, но и наистина ги плашат. Във всеки случай, големи благодарности и на двамата бойци, че поеха тази битка. 

Перейра ме притиска да премине в тежка категория и да се бие за трети шампионски пояс. Сигурен съм, че докато Джон Джоунс е наоколо, този мач ще бъде много интересен, но засега имаме други планове. 

Перейра все още е на един човек от изчистването на цялата полутежка категория. Наистина ми харесва идеята той първо да се изправи срещу Анкалаев.", сподели Уайт.

Кой ще победи в такава битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес