Зареждане

Даниел Кормие: Алекс Перейра няма равен в стойка

Даниел Кормие: Алекс Перейра няма равен в стойка
Публикувано на: Юли 1, 2024 в 02:00 ч
Даниел Кормие посочи преди двубоя между Алекс Перейра и Иржи Прохазка, че звездата от Чехия е воден от желанието си да спечели титлата, без да взема предвид, че не е направил необходимите промени, за да се справи с опонента си.

Това се видя в битката им на UFC 303, което се проведе миналия уикенд в Лас Вегас. Кормие беше прав и Прохазка загуби с тежък нокаут във втория рунд. Така той губи две битки за титлата срещу Перейра и в скоро време няма да се бие за златото.

Кормие е впечатлен от "Poatan" и вярва, че никой не може да се мери с него в стойка. Ето какво каза "DC" след галавечерта в Лас Вегас:

„Алекс Перейра е специален. Наистина много, много специален. Той разбра за мача едва на 13 юни и все пак се появи и се представи по начина, по който го направи. Човекът е истинско чудовище и никой не може да се мери с него в стойка. Много ми е интересно да видя как ще се справи срещу Магомед Анкалаев, но това е въпрос за друг ден. 

Що се отнася до Прохазка, за съжаление това, което казах, се потвърди. Иржи не беше готов. Не в смисъл, че не беше готов да се бие, той не беше готов за този конкретен противник. Още в първия мач имаше известна разлика между тях и знаех, че Прохазка трябва да направи някои промени, за да се изравни с него. 

Но той нямаше време да направи тези промени. Чух го да споменава средна категория, което не мисля, че изобщо е лоша идея. Той няма да стане отново шампион в полутежка категория. Ще му бъде много трудно след две загуби от Перейра и смяната на дивизията ще му даде свежа глътка въздух, от която очевидно има нужда.", сподели Кормие.

Ще успее ли някой да спре Перейра в полутежка категория ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес