Зареждане

Блахович: Искам реванш с Перейра! Той не ме победи в първата битка

Блахович: Искам реванш с Перейра! Той не ме победи в първата битка
Публикувано на: Юли 1, 2024 в 02:00 ч
Ян Блахович е жив пример за истински и съсипан от битки ветеран, чието тяло вече има няколко рани от войната, но той все още не иска и няма да се предаде. Полската ММА звезда е бивш шампион на UFC в полутежка категория и иска още един шанс за титлата.

Блахович изгледа срещата между Алекс Перейра и Иржи Прохазка, които се биха в Лас Вегас. Перейра за втори път нокаутира Прохазка и защити титлата си. Ян усещал, че "Poatan" пак ще спечели и сега иска да получи още един шанс срещу бразилеца.

Двамата се биха през лятото на 2023 година и Перейра спечели с разделно решение на съдиите. Ян вярва, че не е загубил тази битка и мечтае за реванш. В последните 6 месеца той претърпя 2 операции на раменете и сега се възстановява, но планира да се бие в края на годината.

Той иска тази битка да бъде реванш с Перейра:

„Честно казано очаквах Перейра да спечели реванша срещу Прохазка. Иржи влезе абсолютно неподготвен в мача. Той не направи никакви промени, а ако се вгледате внимателно в лицето на Перейра, ще забележите, че той е усмихнат. Алекс никога не се усмихва. Това беше моментът, в който бях сигурен, че той ще спечели.

„Вярвам, че трябва да имам реванш с Перейра, защото съм убеден, че той не ме победи в първия мач. И искам да го докажа на всички. Искам да докажа, че съм на върха.", каза Блахович пред UFC Europe.

Блахович ще трябва да запише някоя победа, за да може да получи шанс за титлата. Минимален е шансът веднага да го изправят срещу Перейра.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес